9 Οκτ 2012

Κι άλλες παλέττες

english text

Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν είχε καθόλου χειροτεχνίες ούτε κάναμε καμιά δουλειά σχετικά με το φτιάξιμο του σπιτιού γιατί είχαμε να πάμε σε δύο παιδικά πάρτυ συν ότι ακόμη ψάχνουμε τι ξυλόσομπα θα αγοράσουμε. Προχωράμε προς τα μέσα Οκτωβρίου και τα πρώτα κρύα νομίζω θα μας βρουν απροετοίμαστους. Σάββατο πρωί λοιπόν ήμασταν στο δρόμο για σόμπα. Όλα τα μαγαζιά με είδη θέρμανσης που έχω επισκεφθεί μέχρι τώρα ήταν, όσον αφορά τη διακόσμηση, ένα σκαλί ψηλότερα από μία αποθήκη. Όμως ένα από αυτά που επισκέφτηκα το Σάββατο αποτέλεσε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Γι' αυτό σήκωσα το κινητό μου και πήρα αυτές τις φωτογραφίες για να την μοιραστώ μαζί σας. Ακολουθεί την τάση που θέλει να χρησιμοποιείς παλέττες για να φτιάξεις ότι βάλει ο νους σου και αποδεικνύει ότι και ένα μαγαζί μπορεί να γίνει ωραίο και ελκυστικό με λίγα λεφτά και λίγες καλές ιδέες. Οι οπαδοί του "φτιαξ' το μόνος σου" ανάμεσα σας πιθανότατα θα βρουν κάτι καλό να "κλέψουν".

Ορίστε λοιπόν και δική μου προσθήκη στην ατελείωτη λίστα των diy κατασκευών που μπορεί να βρει κανείς στο internet.γλόμποι που κρέμονται από μία παλέττα
και ένα γραφείο φτιαγμένο από παλέττες. Είμαι σίγουρη πως όποιος έχει κάποια πείρα στα μαστορέματα θα μπορούσε αρκετά εύκολα να καταλάβει πώς μπορεί να φτιαχτεί.

Το μαγαζί για το οποίο μιλάμε είναι το Pellets Online, Λεωφ. Μαραθώνος 35, Πικέρμι.

4 σχόλια:

stylencritics είπε...

Καλημέρα.Το φωτιστικό παλεττα ειναι πάρα πολύ όμορφη ιδέα.
Καλή τύχη στο ψάξιμο της ξυλόσομπας!

Joan είπε...

Πολυ ομορφο!
εξυπνη ιδεα!

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Ασε, εχω παραγγείλει στο αμόρε όποτε βρει στο εργοτάξιο παλέτες να μου κρατήσει καμιά δεκαριά!!!!

TinaA είπε...

Καλά, οι παλέττες είναι πολύτιμες τελευταία. Εγώ έχω τον σωστό άνθρωπο στη σωστή θέση, κουνιάδο σε φαρμακαποθήκη χε χε!