8 Ιαν 2013

Καλή Χρονιά και free ημερολόγια 2013

english text

Καλή Χρονιά σε όλους! Εύχομαι το  2013 να είναι γεμάτο υγεία, αγάπη, χαρά και δημιουργικότητα για τον καθένα σας!


Πολλές μέρες έχουν περάσει από την τελευταία μου ανάρτηση. Σχεδίαζα να κάνω μερικές ακόμη μέσα στις διακοπές αλλά εντελώς ξεδιάντροπα ομολογώ ότι  παρασύρθηκα τελείως από την χαλαρή και εορταστική διάθεση των ημερών και δεν το μετάνιωσα. Ανάμεσα στις αγορές δώρων, την διασκέδαση με τα παιδιά, τα εορταστικά τραπέζια και τις συγκεντρώσεις με συγγενείς και φίλους, πέρασα λίγες μέρες ολοκληρωτικά και απολαυστικά τεμπέλικες τις οποίες χάρηκα πραγματικά και οι οποίες μου έδωσαν νέα ενέργεια και όρεξη για δημιουργικά πράγματα.


Τώρα όλα τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά βρίσκονται συγκεντρωμένα πάνω στο τραπέζι και περιμένουν να μπουν σε κουτιά, τα σχολεία ξανάρχισαν σήμερα (ευτυχώς) και η ζωή ξαναμπαίνει στο συνηθισμένο μονοπάτι της, όχι χωρίς κάποια μεθεόρτια μελαγχολία. Μοιάζει να είναι η τέλεια στιγμή για ένα καινούργιο ημερολόγιο για το 2013. Ορίστε μερικά όμορφα ημερολόγια που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν, τα οποία  βρήκα με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ. Εννοείται ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να τσεκάρω όλες τις αργίες του νέου έτους.


 



 



 



 



 

6 σχόλια:

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Καλή χρονιά!!! Τί όμορφη πρόταση μας κάνεις σήμερα! Περιττό να σου πω ότι ο Μάρτης διαθέτει 2 καταπληκτικά, απανωτά τετραήμερα (Κ. Δευτέρα και 25/03)!!!Κάνε πλάνα από τώρα!

elena είπε...

Τι όμορφα! Ευκαιρία για λίγη οργάνωση! Είναι στη λίστα μου για φέτος...

___ είπε...

Ωωωω πολύ ευχαριστούμε! Μένει μόνο να βγούμε από το mode διακοπών και να οργανωθούμε!

το χειρότεχνο είπε...

τι ωραια!!!! σε ευχαριστουμε!!!!! οργανωση, χμμμ !!!! θα το υποστω κ αυτο ακομα δεν μπηκα στους ρυθμους μ!!!!

Ανώνυμος είπε...

τα περισσοτερα μου αρεσουν!!!πολυ βολικο αυτο που κανεις!!!ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!!! <3 Φιλιππινα

Lyriel Bee είπε...

Στο μυαλό μου είσαι; Ότι ακριβώς ζητούσα! Αυτό το Love vs design μου άρεσε πάρα πολύ! Εγώ ακόμα δε ξεστόλισα ... όλο δε βρίσκω χρόνο ;)
Φιλιά Τίνα :)