2 Φεβ 2009

Βραβεία

Φαίνεται ότι όντως υπάρχουν κάποιοι που διαβάζουν αυτό το blog και κάποιοι απ'αυτούς μάλιστα το βρίσκουν και ενδιaφέρον! Τον τελευταίο μήνα είχα κάποιες ωραίες εκπλήξεις. Πρέπει να ζητήσω συγνώμη που δεν έγραψα σχετικά νωρίτερα. Πρώτα ήταν η rkdsign88 που μου έδωσε το βραβείο One Lovely Blog. Φτιάχνει τις πιο χαριτωμένες ζωγραφιές που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά της στο Etsy. Σ' ευχαριστώ rkdsign88!




Λίγες μέρες αργότερα η Veronica Escudero μου πρόσφερε το Lemonade award. Η Veronica είναι visual artist και θα βρείτε τη δουλειά της εδώ. Ευχαριστώ πολύ Veronica!










Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν ο μήνας των βραβείων γιατί λίγες μέρες αργότερα να και ένα βραβείο Proximidade που περιγράφεται ως εξής: «Αυτό το blog επενδύει και πιστεύει στην εγγύτητα – την εγγύτητα στο χώρο, το χρόνο και τις σχέσεις. Αυτά τα blog είναι εξαιρετικά γοητευτικά. Αυτοί οι bloggers προσπαθούν να βρουν και να γίνουν φίλοι. Δεν ενδιαφέρονται σε βραβεία για την προσωπική τους άνοδο! Η ελπίδα μας είναι όταν κοπούν οι κορδέλες των βραβείων αυτών, να αναπαραχθούν ακόμη περισσότερες φιλίες. Παρακαλώ δώστε περισσότερη προσοχή σ’ αυτούς τους συγγραφείς!» Αυτή τη φορά ήρθε από την χώρα μου και όχι μόνο μία αλλά τρεις φορές! Πιο συγκεκριμένα έφτασε σε μένα από την Antigoni με τα κομψά της κοσμήματα, την Creations by Eve με τα πολύχρωμα πλεκτά της και την Olive Tree Girl που θέλει να δοκιμάσει κάθε πιθανή χειροτεχνία. Πολύ ευγενικό εκ μέρους σας κυρίες μου!
The Proximidade award passes to:

Foxy Thoughts

Star of the East

Indie-guest

Θα προσέξατε ότι σύμφωνα με τους κανόνες, όταν κάποιος δεχθεί ένα βραβείο πρέπει να το περάσει σε 7 με 10 άλλους bloggers. Μου είναι πολύ δύσκολο να το κάνω αυτό για 3 βραβεία, γι'αυτό θα μου συγχωρήσετε που έδωσα κάθε βραβείο σε λίγους μόνο. Υπάρχουν πολλά υπέροχα blogs εκεί έξω που γνωρίζω αλλά θα ήταν υπερβολικά χρονοβόρο για μένα αυτή τη στιγμή να τα συγκεντρώσω εδώ.

11 σχόλια:

antigoni είπε...

This is really the Awards month for you!!!!!Excellent!!!
Μπράβο!!! 3 βραβεία σε ενα μήνα!!! Εντυπωσιακό!!!

Star of the East είπε...

Congrats on all the awards!!
And thank you for nominating ours!

chichipiru είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την τιμή Τινάκι! :) αντε και στα δικά σου τα επόμενα! :) να τα εκατοστήσεις!

Vale είπε...

wowo, i'm excited for this!

ΡΟΥΛΑ είπε...

Μπράβο για τα βραβεια..

Ειναι πραγματικο πολύ ενδιαφερον το blog σου..

Σε πειράζει να το βάλω στην λίστα με τα blog των φιλων μου?

To blog μου ειναι: art-makes-me-happy.blogspot.com αν θες να ριξεις μια ματια..

Καλή συνεχεια.. Να τα εκατοστησεις

Tina είπε...

Ρούλα πολύ ευχαρίστως να με βάλεις και θα σε βάλω κι εγώ γιατί είσαι του γούστου μου και έχουμε τα ίδια μυαλά όπως φαίνεται.

Τα βραβεία είναι ένας ωραίος τρόπος να δείξεις την εκτίμησή σου σε άλλους bloggers και μη γελιόμαστε, να φέρεις σε εκείνους και σε εσένα λίγο traffic. Μην τη ψωνίσουμε κιόλας.

Bab la bricoleuse είπε...

Thank you very much!

rkdsign88 είπε...

You deserve it :)

Δημιουργία είπε...

Συνχαρητηρια! Τα αξιζει το μπλογκ σου τα βραβεια!

faraona είπε...

Συγχαρητήρια!!!

vintageindie είπε...

Thank you for the lovely award!

Have a great day,
Gabreial