21 Σεπ 2012

Design φωτιστικά και χρωματιστό ηλεκτρικό καλώδιο

 english text

Ερωτεύτηκα ακαριαία αυτά τα υπέροχα χειροποίητα φωτιστικά, σχεδιασμένα από τις  Yvonne Fehling, Jennie Peiz τα οποία ανακάλυψα μέσω του DesignMadness.



Μία απλή ιδέα -αυτές είναι οι καλύτερες εξάλλου -  και πολλά μέτρα χρωματιστού καλωδίου έχουν αυτό το παιχνιδιάρικο και πολύ στυλάτο αποτέλεσμα.

Και αυτοί είναι οι οικονομικοί λαμπτήρες Plumen σχεδιασμένοι από τον Samuel Wilkinson για την Hulger.


Δεν είναι πια ανάγκη να προσπαθούμε να κρύψουμε τις λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας. Ωστόσο νομίζω ότι αυτό το σετ δεν θα ήταν εξίσου συναρπαστικό χωρίς τα πολύχρωμα ηλεκτρικά καλώδια.

Μήπως ακούω ιδέες να σκάνε μέσα στο κεφάλι σας;
Έψαξα λίγο και βρήκα αυτά τα sites που πουλάνε υφασμάτινα χρωματιστά ηλεκτρικά καλώδια: Archisource, Snoerboer, Zangra, Historic Lighting. Τα υφασμάτινα καλώδια δεν είναι φθηνά, ειδικά αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις πολλά μέτρα αλλά πραγματικά κάνουν τη διαφορά.


Δεν είναι λαχταριστά;  (snoerboer)

8 σχόλια:

Wise Owl είπε...

Πολύ ωραίες ιδέες! Επειδή δε μπορώ να σου στείλω μέιλ, κάτι κάνω λάθος, ήθελα να σε ρωτήσω πώς έχεις κάνει το μπλογκ σου και στα αγγλικά? είναι κάποιο gadget που χρησιμοποιείς?

TinaA είπε...

Συγνώμη, εγώ είχα κάνει κάτι λάθος, ευτυχώς που μου το είπες και το διόρθωσα. Δυστυχώς πρόκειται απλώς για δύο διαφορετικά blogs που γράφονται ξεχωριστά.

Taelia88 είπε...

Τέλεια!!! Είναι φανταστικά αυτά τα καλώδια!!!
Καλή σου ημέρα!!!

Φανή είπε...

Πολύ ωραία ιδέα. Κάπως βιομηχανικό αλλά ταυτόχρονα χαρούμενο στυλ!
{Fan, όπως λέμε sofan!}

Ioanna είπε...

πολυ ωραια :) ευχαριστω γαι την ιδεα

Unknown είπε...

Ξέρετε που μπορεί κανείς να προμηθευτεί υλικά γι την κατασκευή τέτοιων φωτιστικων;

Unknown είπε...

Ξέρετε που μπορεί κανείς να προμηθευτεί Τα υλικά για να το φτιάξει μόνος του;

TinaA είπε...

Δυστυχώς εδώ που έχω ρωτήσει σε μερικά καταστήματα ηλεκτρικών δεν έχω βρει. Οπότε μόνο στο internet μπορείτε να τα βρείτε. Κάντε μία αναζήτηση "color electric cord".