15 Δεκ 2012

Ο μικρός κόσμος του Little Shop (και ένα δωράκι)

english text


Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη που παρουσιάζω το The Little Shop, ένα μαγικό μέρος που όπως και το όνομα της ιδιοκτήτριάς του, δίνει χαρά με χειροποίητες δημιουργίες γεμάτες χρώμα, ρομαντισμό και δημιουργικότητα. 








Ας ακούσουμε όμως τί έχει να πει η Χαρά για την ίδια και την πορεία της στην χώρα του σχεδίου και της δημιουργίας.


Ονομάζομαι  Χαρά Μαντζαβίνου και με εισιτήριο τις δημιουργίες μου και το μικρό μου μαγαζάκι θα σας ταξιδέψω στον δικό μου παραμυθένιο κόσμο.




Η δική μου ιστορία ξεκινάει από τα παιδικά μου χρόνια  που πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου ανακατεμένη με χρώματα, μπλοκ, νερομπογιές,  παστέλ και πινέλα. Μεγαλώνοντας άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ο χώρος του σχεδίου και της δημιουργικής έκφρασης είναι αυτός που μου ταιριάζει. Μπαίνοντας στο τμήμα της Γραφιστικής στη Σχολή Γραφικών και Καλλιτεχνικών Σπουδών συνέχισα το δημιουργικό μου ταξίδι στο χώρο του design και της εικονογράφησης. Προχώρησα τις σπουδές μου στο web design το οποίο και εξάσκησα επαγγελματικά κάποια χρονιά.  

 




Σε μια αναζήτηση νέων τρόπων έκφρασης της καλλιτεχνικής μου ανησυχίας ήρθα σε επαφή και με το κόσμημα, τη διακόσμηση και τη χειροποίητη δημιουργία. Προσπάθησα συνδυάζοντας τις γνώσεις μου, τις τεχνικές μου, την αισθητική μου και τη φαντασία μου να δημιουργήσω ένα κόσμο γεμάτο χρώματα και ιστορίες. Η έμπνευση μου έρχεται ξαφνικά και μου δίνει δημιουργική ώθηση. Μπορεί να εμπνευστώ από μια παιδική ανάμνηση, κάτι που με συγκίνησε ή με έκανε να γελάσω, από μια στιγμή στην πόλη, από ένα τραγούδι, μια ταινία, ένα παραμύθι, από τη ρομαντική διάθεση που με διακατέχει. Από μια όμορφη στιγμή.








Τα τελευταία 2 χρόνια δημιούργησα ένα χώρο στεγάζοντας εκεί τη φαντασία μου και την αισθητική μου. Εκεί βρίσκεται το εργαστήρι και καλλιτεχνικό μου μαγαζάκι και στο λίγο χρόνο που λειτουργώ και διαδικτυακά διαπίστωσα ότι υπάρχει ένας κόσμος που ανταποκρίνεται θετικά σε αυτό που  έχω δημιουργήσει, και αυτό μου δίνει χαρά και δύναμη. Εύχομαι η δημιουργική μου έκφραση να συνεχίσει να επικοινωνεί με το κοινό και να αποκτήσει μια δυνατή σχέση.





 


Στις δημιουργίες μου χρησιμοποιώ διάφορα υλικά όπως μέταλλο, ύφασμα, ξύλο, χαρτί, καμβά, χρώματα κ.α και οι τεχνικές  που εφαρμόζω είναι η εικονογράφηση, κολάζ, μεικτές τεχνικές- ματιέρες, ελεύθερη ζωγραφική, αναπαλαίωση, επεξεργασία μετάλλου, felting, δημιουργία κοσμήματος, ράψιμο, δημιουργική σύνθεση με διάφορα υλικά και γραφιστική και όλα αυτά έχουν εφαρμογές σε διακοσμητικά ειδή, κοσμήματα, αξεσουάρ, υφασμάτινες δημιουργίες, δώρα για παιδιά , παιδικούς πίνακες κ.α.






Μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.thelittleshop.gr ή το χώρο μου από κοντά και να βρει ένα ξεχωριστό χειροποίητο δώρο, κόσμημα ή αξεσουάρ αλλά και επιλεγμένα είδη διακόσμησης, πρωτότυπα δώρα για παιδιά και  μωράκια. Στο κατάστημα μου θα βρείτε χειροποίητα είδη παραγωγής του εργαστηρίου μας και άλλα ξεχωριστά είδη που επιλέγουμε ένα προς ένα.





Τέλος, νιώθω τυχερή γιατί κάνω κάτι που με εκφράζει… έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειας μου αλλά και  του κόσμου που σιγά σιγά το γνωρίζει και το στηρίζει.



Είμαι μια νέα Ελληνίδα μικρή επιχειρηματίας και δημιουργός και παρόλες τις δυσκολίες τις εποχής επιμένω στα όνειρα μου και σε  ένα καλύτερο δημιουργικό επαγγελματικό αύριο.



Θεωρώ όμως ότι για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε όλοι το μέλλον που μας αξίζει, χρειάζεται επιμονή και συλλογικότητα, στηρίζοντας και το ελληνικό προϊόν και τη δημιουργία.


he Little Shop, 25ης Μαρτίου 1, Αργυρούπολη, www.thelittleshop.gr )


H Χαρά χαρίζει ένα special gift για τα Χριστούγεννα σε έναν τυχερό. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή ως την Τετάρτη 19/12 στις 12.00 πμ. Αφήστε ένα σχόλιο με το αγαπημένο σας αντικείμενο από το The Little Shop και κερδίστε μία έξτρα συμμετοχή κάνοντας like στην σελίδα του στο Facebook, συμπληρώνοντας την φόρμα που βλέπετε παρακάτω. 






 

19 σχόλια:

Katerina V *Pause blog* είπε...

Συγχαρητήρια για την παρουσίαση και καλή επιτυχία με τις όμορφες δημιουργίες για την Χαρά!!

Maro Oikonomou είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Maro Oikonomou είπε...

Είναι όλα υπέροχα! Καλή επιτυχία και πάω αμέσως να επισκεφτώ το site της Χαράς!

Plyto είπε...

Πολυ πολυ ομορφα...... Μπραβο Χαρα .Θα επισκευτω το site οπωσδηποτε!!!!!

Unknown είπε...

Είναι τέλεια, μου αρέσει πολύ το Letter collaze Tree.

Vaya είπε...

Εξαιρετικές δημιουργίες. Τελικά έχουμε κόσμο με ταλέντο σ΄αυτή τη χωρα. Μου άρεσε πολύ το διακοσμητικό σπιτάκι!

Κίττυ είπε...

Είναι όλα πολύ όμορφα! Μπράβο Χαρά έχεις ταλέντο! Μου άρεσε πολύ το πρώτο!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΙΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ.....ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ............!!!!!!!!!

___ είπε...

Μπράβο στη Χαρά! Εξαιρετική η δουλειά της! Λάτρεψα τα υφασμάτινα κουκλάκια της!

το χειρότεχνο είπε...

μ αρεσουν πολυ οσα φτιαχνει η χαρα εχουν ωραιο γουστο κ μια ομορφη παιδικοτητα.μ αρεσαν πολυ τ ρολογια ,ειδικα αυτο με το κοριτσακι!!

Christina είπε...

Τέλεια η δουλειά της Χαράς!Την ανακάλυψα μέσω ενός φίλου και από τότε έχω ξετρελαθεί...Ειδικά με τα κοσμήματα και με τα πινακάκια...Έχω γεμίσει όλο το σαλόνι μου...!!!

Ανώνυμος είπε...

ολα ειναι εξαιρετικα!!!!στο παρελθών έχω αγοράσει δωράκια για φίλες που τα λάτρεψαν!!!

Lefkothea είπε...

μα δεν ξερεις πιο να διαλεξεις....ειναι τοσο ιδιαιτερο ολο το στυλ που ξετρελαθηκα με ολα τα αντικειμενα....αλλα φυσικα ξεχωρισαν τα καδρακαι με τα κοριτσακια"με οδηγο την αγαπη".....συγχαρητηρια για την υπεροχη δουλεια!!!

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσουν πάρα πολύ τα υφασμάτινα. Συγχαρητήρια για την έμπνευσή σου

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αξιόλογες δημιουργίες! Βρήκα πολύ ιδιαίτερα τα κοσμήματα!
Συγχαρητήρια και πάντα εμπνεύσεις!!!

KaPaworld είπε...

Εχεις ταλέντοι σε όλα.Και στη δημιουργιά και στην παρουσίαση και στην φωτογράφιση!!!! Μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Hello, I want to subscribe for this blog to obtain
latest updates, so where can i do it please help.

Here is my web blog - hotel marketing by chosing an Atlanta seo company

Ανώνυμος είπε...

Hi, i believe that i saw you visited my website thus i got here to go back the
want?.I am attempting to find things to improve my web site!
I guess its ok to make use of some of your ideas!!

Also visit my page - best appliance repair charleston

Ανώνυμος είπε...

magnificent issues altogether, you simply gained a emblem
new reader. What might you recommend in regards to your
post that you made a few days ago? Any certain?


Take a look at my homepage: affordable atlanta seo company