4 Ιουν 2013

Ceramics love

english text

Γεια σας φίλοι μου! Πολλές μέρες πέρασαν από την τελευταία ανάρτησή μου. Αυτό οφείλεται μερικώς στο ότι μεγάλο μέρος του χρόνου μου αφιερώνεται εδώ και μερικώς στο ότι η εποχή του ξεμυαλίσματος είναι ήδη εδώ. Όχι ότι είμαι άνθρωπος γνωστός για την αυτοπειθαρχία του αλλά πώς μπορείς να αντισταθείς στις προτάσεις φίλων για βόλτα στην παραλία (μένουμε κοντά στην θάλασσα); Μπορείς να πεις όχι σε φίλους που ρωτάνε αν μπορούν να έρθουν για κουβεντούλα και καφέ στον κήπο κάτω από την ελιά; Όχι, δεν μπορείς και δεν θέλεις. Έτσι πρέπει να αποφασίσω ότι οι επόμενοι μήνες δε θα είναι τόσο παραγωγικοί όσο θα ήθελα. Βέβαια ο πιο αντιπαραγωγικός παράγοντας θα προστεθεί σύντομα: τα σχολεία θα κλείσουν σε λίγες μέρες. 

Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας την αγάπη μου για τα κεραμικά. Έκανα μαθήματα κεραμικής για δύο χρόνια στα 20κάτι μου και μου άρεσε πάρα πολύ. Για να πω την αλήθεια, σκεφτόμουνα σοβαρά να το κάνω επαγγελματικά αλλά τελικά αποφάσισα ότι ήταν πολύ σκληρή και βρώμικη δουλειά για μένα. Θαυμάζω πολύ και σέβομαι τους κεραμίστες. Υπάρχει πολύ πειραματισμός και δουλειά πίσω από κάθε όμορφο κεραμικό κομμάτι. Ορίστε μερικά από αυτά που ανακάλυψα: 

 

 

Shan Anabelle Valla  

 

Lars Rank

 

  Rigmor Als Design  



Ken Eardly 

 

3 σχόλια:

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Λοιπόν, εδώ που βρίσκομαι έχω τη δυνατότητα να κάνω μαθήματα κεραμικής, πράγμα που ήθελα από παλιά. Με αυτά που μας παρουσίασες θα το σκεφτώ πάρα πολύ σοβαρά να αρχίσω μαθήματα!

TinaA είπε...

Να πας, να πας! Δεν θα το μετανιώσεις.

FishesMakeWishes είπε...

πολυ ομορφες επιλογες! παρολο που ολοι δουλευουν με το ιδιο υλικο αλλα το αποτελεσμα ειναι τοσο διαφορετικο :-)