4 Δεκ 2013

Λουλούδια

english text 

Κανονικά θα έπρεπε να αναρτήσω κάτι σχετικό με εορταστική διακόσμηση, αντ΄ αυτού η σημερινή ανάρτηση βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με το τί συμβαίνει έξω από το παραθυρό μου: κρύο, βροχή και ένας τρελός αέρας που έχει παρασύρει ότι στεκόταν πάνω στην βεράντα μας.

Καθώς ο Νοέμβρης τελείωνε, συνειδητοποίησα ότι δεν είχα φτιάξει τίποτα για να διακοσμήσω το σπίτι για το φθινόπωρο. Πολύ αργά! Το σαλόνι μου φαινόταν βαρετό αλλά με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν έπρεπε να το ανεχτώ μέχρι να αρχίσω να διακοσμώ για τις γιορτές. Ευτυχώς ο Πετρίδης με έβγαλε από τη μιζέρια μου στέλνοντάς μου αυτή την υπέροχη ανθοδέσμη με ανάμεικτα λουλούδια!





Δεν λέμε συνήθως ότι τα μικρά πράγματα είναι αυτά που μας κάνουν χαρούμενους; Λοιπόν, τα λουλούδια είναι για μένα ένα από αυτά τα μικρά πράγματα, ειδικά όταν είναι τόσο όμορφα συνδυασμένα.






Αποφάσισα να παίξω λίγο και έβγαλα το λιλά περιτύλιγμα αλλά το μόνο βάζο που είχα σε κατάλληλο μέγεθος ήταν ένα απλό γυάλινο. Μου πήρε δύο λεπτά να το ντύσω με ένα κομμάτι λινάτσα και με λίγη κόκκινη κορδέλα και φυσικό σχοινί τυλιγμένο γύρω του.



Είναι κλισέ ότι ένα μπουκέτο μπορεί να ζωντανέψει έναν χώρο αλλά είναι τόσο αλήθεια. Για περισσότερο από μία εβδομάδα τα λουλούδια που στέκονταν σε μία γωνιά τράβαγαν το βλέμμα μου κάθε φορά που πέρναγα και με έκαναν να σκέφτομαι πόσο ομορφότερο έδειχνε το σαλόνι μου.





 

Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα με κάποια χριστουγεννιάτικη κατασκευή. 


6 σχόλια:

___ είπε...

Υπέροχα πραγματικά!

Maria Naka είπε...

Όμορφο μπουκέτο αλλά και το ντύσιμο του βάζου ακόμα πιο όμορφο!

Plyto είπε...

Πολυ καλη βγηκε η φωτογραφηση! Το βαζο του δινει αλλο χαρακτηρα! Υπεροχο!!!

Beauty Follower είπε...

Πανέμορφο!

http://beautyfollower.blogspot.gr/

alldaybeautiful είπε...

Έχεις ένα βραβειάκι απο μένα!!!
http://alldaybeautiful.blogspot.gr/2013/12/the-unpaixtable-blogger-award.html

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχο μπουκέτο!
Κ.