29 Νοε 2010

Να μπλογκάρει κανείς ή να μην μπλογκάρει

english text

Αυτό το blog κοιμάται από τον Ιούλιο. Πάρα πολύ καιρό! Και ξέρω ότι ένα blog δεν είναι blog παρά μόνο όταν ενημερώνεται πολύ συχνά αλλά δυστυχώς το blogging είναι το πρώτο στη λίστα μου με όσα έχω να κάνω που πρέπει να φύγει όταν η καθημερινότητα  αρχίζει να με ζορίζει. Μπήκα στον πειρασμό να πω "τέλος" αλλά για να είμαι ειλικρινής μου λείπει πολύ ο τρόπος που αυτό το blog με κρατάει σε επαφή με αυτά που αγαπώ τόσο πολύ, τον θαυμαστό κόσμο των χειροποίτων πραγμάτων και των υπέροχων ανθρώπων που τα δημιουργούν.  Γι' αυτό λοιπόν λέω "να μπλογκάρω" και βλέπουμε πώς θα πάει. 

5 σχόλια:

Eleni Psyllaki είπε...

Γεια σου Τίνα! Σε χάσαμε indeed! Χαίρομαι που δίνεις στο blog άλλη μια ευκαιρία και ελπίζω να βρεις τον χρόνο που ζητάς!
φιλιά

TinaA είπε...

Γεια σου Ελένη, κι εγώ το ελπίζω!

Faiou είπε...

Χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψες και που είσαι καλά είχα ανησυχήσει!Το μπλόγκ σου είναι το πρώτο που ανακάλυψα και μέσα από αυτό πήρα πάρα πολλές ιδέες. Δεν θα σε κατηγορύσε κανείς αν σταματούσες κι εγώ σκέφτηκα πολύ για να αρχίσω ένα και ακόμα σκεφτομαι αν θα μπορέσω να στήσωι ένα αξιοπρεπές δημιουργικό μπλογκ. Αλλά σκέφτηκα κι εγω να το ξεκινήσω και όπου πάει. Τώρα που μπήκα κι εγω στην μπλοκογειτονιά όπως την λέτε, ίσως τα λέμε πιο συχνά.

TinaA είπε...

Καλό ξεκίνημα, και βέβαια θα τα λέμε!

Unknown είπε...

Τινάκι στην ίδια φάση είμαι! όποτε και όταν μας αρέσει! κανείς δε θα μας κόψει το μισθό επειδή δεν γράφουμε πολύ! ;)