19 Φεβ 2009

Το αγαπημένο μου περιοδικό για crafting






Το αγαπημένο μου περιοδικό crafting είναι το γαλλικό Marie - Claire Idees. Και σας βεβαιώνω, η Marie - Claire έχει τις καλύτερες ιδέες όταν πρόκειται για χειροτεχνία. Όσοι από εσάς ασχολούνται με το crafting πιθανότατα γνωρίζουν την ύπαρξη αυτού του περιοδικού. Οι υπόλοιποι πηγαίνετε να το αγοράσετε αμέσως. Είναι τριμηνιαίο, σήμερα αγόρασα το ανοιξιάτικο τεύχος. Η μέρα που βγαίνει το Marie -Claire είναι μία καλή μέρα. Δεν έχω ανοίξει ακόμη αυτό το τεύχος, όχι, θα κρατηθώ μέχρι να βρω μία ήσυχη στιγμή που τα παιδιά θα κοιμούνται, για να το απολαύσω όπως του αξίζει. Θα βρείτε πολύ έμπνευση μέσα στο περιοδικό, με τα πιο θαυμάσια projects σε πολλές κατηγορίες χειροτεχνίας, κυρίως διακοσμητικά αντικείμενα, αλλά και ράψιμο, πλέξιμο, μαγειρική, ανανέωση επίπλων, art de la table, κατασκευή κοσμήματος και αξεσουάρ. Τα περισσότερα έχουν ένα γλυκό, νοσταλγικό, ρομαντικό στυλ, εμπνευσμένο από παλιές εποχές, αλλά κάτω από μία φρέσκια οπτική γωνία. Ακόμη κι αν δεν μιλάτε γαλλικά, οι φωτογραφίες και μόνο θα σας ικανοποιήσουν πλήρως. Υπάρχει και Marie - Claire Idees blog. Κάθε Οκτώβριο το περιοδικό οργανώνει το Salon Marie - Claire Idees στο Παρίσι, μία έκθεση σχετική με το crafting που θα ήθελα πάρα πολύ να επισκεφτώ κάποια στιγμή. Οι φωτογραφίες είναι από παλιότερα τεύχη του περιοδικού.

7 σχόλια:

antigoni είπε...

αντε πάλι....:)
δε ξερεις ποοοοοσο μου αρεσουν αυτες οι αναρτησεις!!!!

chichipiru είπε...

ευτυχώς που σε βρήκα! γιατί μπορεί τα δικά μου χέρια να μην πιάνουν... αλλά μπορώ πάντα να φαντάζομαι μέσα από τις σελίδες του blog του! :)

Monica είπε...

Nice blog. I like your jewelry displays.

http://jennyrottenvegan.blogspot.com/

olivetreegirl είπε...

Καλά, πήγα και το πήρα και είναι super! Πανέμοφρο, πολύχρονο, γεμάτο υπέροχες ιδέες! Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε, σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!!

Δημιουργία είπε...

Σιγουρα με ενδιαφερει ενα τετοιο περιοδικο, γιατι παντα κατι καλο μαθαινεις.

creationsbyeve είπε...

Το λατρεύω και γω αυτό το περιοδικό!Έχει καταπληκτικά πράγματα!Κρίμα που δεν ξέρω γαλλικά να μπορώ να διαβάσω και τις οδηγίες, αλλά το παίρνω γιατί μου αρέσει να βλέπω τις εικόνες!!

ArtMind είπε...

Ohh, I love Marie Claire idées too!
How can you not look when it's in your hands! LOL :)