24 Μαΐ 2008

Πώς να φτιάξετε ένα εκθετήριο κοσμημάτων

'Οπως υποσχέθηκα σε ένα προηγούμενο post για το πως να φτιάξετε ένα δημιουργικό εκθετήριο κοσμημάτων, να και το δικό μoυ:

Η αδερφή μου μου είχε κάνει δώρο για τα γενέθλιά μου ένα άρωμα μαζί με ντους και κρέμα σώματος μέσα σε αυτό το όμορφο κουτί σε σχήμα καρδιάς, που είναι ντυμένο με γαλάζιο σατέν ύφασμα.


Φυσικά αυτό δεν είναι ένα κουτί για πέταμα και καθώς δεν είχε μεγάλο βάθος σέφτηκα ότι θα γινόταν ένα ωραίο μικρό εκθετήριο κοσμημάτων.


Έβαλα τον άντρα μου να ανοίξει μικρές τρύπες στις πλευρές με τρυπάνι.Πέρασα ένα ροζ σατέν κορδόνι από τη μια τρύπα στην άλλη.Είχα αυτήν την διακοσμητική μπάλα με λουλούδια που δεν χρησιμοποιούσα πια και έτσι έβγαλα μερικά λουλούδια.
Όταν τα διέλυσα είδα ότι είχαν τρύπες στο κέντρο.Πέρασα το κορδόνι μέσα από την τρύπα των λουλουδιών στην εξωτερική πλευρά του κουτιού.Έκανα έναν κόμπο για να σταθεροποιήσω το λουλούδι στη θέση του και συνέχισα με τις υπόλοιπες τρύπες.Έτσι τώρα έχω δύο μικρά stand για έκθεση κοσμημάτων που δείχνουν έτσι:


Το μόνο που μένει να αποφασίσω είναι αν θα τα κρεμάσω στον τοίχο ή θα βρω κάποιον τρόπο να τα στηρίξω.

Βέβαια αυτό μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε κουτί αρκεί, να μην είναι πολύ βαθύ. Αν φτιάξετε το δικό σας, θα ήθελα να δω το αποτέλεσμα.

6 σχόλια:

Heli είπε...

This is beautiful! Very good idea! :)

Kreativlink είπε...

Looks great! What a clever idea!

Star of the East είπε...

These look great!! I always love to re-use things!!

Marianne S είπε...

great idea and looks so lovely!

ingermaaike είπε...

Briliant!

X by Leina Neima είπε...

I like this idea - they look beautiful :)