26 Νοε 2008

Δημιουργική αποθήκευση

Φαίνεται ότι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην προσπάθεια να κάνεις το σπίτι σου όμορφο είναι να κρατήσεις όλα σου τα πράγματα τακτικά με τρόπους που είναι συγχρόνως πρακτικοί και στυλάτοι. Κοιτάξτε τί βρήκα στο Flickr και στο Apartment Therapy.








blondie84




withflourish




mslil65




bigjimbocephus




Fixerupper






Simon Tennant







Anna Linder

7 σχόλια:

Anastasia's dolls είπε...

kαταπληκτικές ιδέες ,αλλά τα συρτάρια στη σκάλα το πιο έξυπνο απο όλα !

olivetreegirl είπε...

Κι εμένα τα συρτάρια στη σκάλα μου άρεσαν αλλά και αυτά που μοιάζουν με κουτάκια του νεσκαφέ. Επιτέλους βρήκα τι θα κάνω με τα δικά μου κουτάκια, που τα μαζεύω μανιωδώς με το σκεπτικό ότι κάποτε κάπου θα χρειαστούν!

Tina είπε...

Όντως το συρτάρι είναι πολύ καλό, βγάζεις παπουτσάκια, βάζεις παντοφλίτσες, έτοιμη! Αρκεί βέβαια να έχεις σκάλα.
Αυτό το σύνδρομο με τα κουτιά το έχω κι εγώ olive tree girl. Eχω φυλάξει ένα βουνό από μεταλλικές συσκευασίες γάλακτος σε σκόνη, των γιων μου, που πιάνουν μισή ντουλάπα, αλλά αρνούμαι να πετάξω γιατι περιμένω να μου'ρθει η ιδέα. Όταν μου 'ρθει θα το καταλάβετε, θα την δείξω εδώ.

creationsbyeve είπε...

Αχ!! αυτό το πρόβλημα της αποθήκευσης!!!!!ειδικά αν μαζεύεις διάφορα σαν την κίσσα!!!! κρίμα που δεν έχω τζάκι να βάλω τις στίβες των περιοδικών που έχω!!!!!

Sweetwater Designs είπε...

some very cool ideas! you have to get very creative with small spaces. I work in my laundry room...I need all the help I can get! :)

Δημιουργία είπε...

Απο αυτα που διαβαζω εδω αρχισα να απενοχοποιουμαι λιγο,δεν ειμαι η μονη που μαζευω διαφορα για αν τα χρειαστω καποτε.Οι ιδεες αποθηκευσης, παντως, πολυ εξυπνες.

Riz Sedek είπε...

These are creative! I could use some ideas when I move next month. Thanks for sharing!