11 Ιαν 2011

Η οργάνωση λίγο πιο διασκεδαστική

english text

Στοιχηματίζω ότι για πολλούς από εσάς το "να οργανωθώ περισσότερο" ήταν στη λίστα με τις αποφάσεις για τη νέα χρονιά ίσως μαζί με το "να διαβάζω περισσότερα βιβλία" ή "να χάσω βάρος". Υπόσχομαι να οργανώνω καλύτερα τον χρόνο και τον χώρο μου κάθε χρόνο. Έχω κάποιες καλές στιγμές αλλά τις περισσότερες είναι μια καταστροφή. Αποφάσισα λοιπόν για άλλη μια φορά να είμαι πιο οργανωμένη το 2011. Αλλά χρειάζομαι λίγη έμπνευση για να κάνω τη δουλειά. Συνεχίστε να διαβάζετε αν χρειάζεστε κι εσείς λίγη. 

Η Natalie Jost έβαψε μερικές παλιές φόρμες ψησίματος για να τα χρησιμοποιήσει σαν δοχεία για πολύ  μικρά αντικείμενα.



Το Crafts dpt  της Martha Stewart προτείνει να χρησιμοποιήσετε κουτάκια φτιαγμένα με την μέθοδο του origami για να εκμεταλλευτείτε πλήρως τον χώρο μέσα στα συρτάρια σας όπου συνήθως βρίσκονται τυχαία πεταμένα διάφορα μικροσκοπικά πράγματα. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες εδώ.




Μερικές όμορφες ετικέτες θα κάνουν ευκολότερη την οργάνωση των υπαρχόντων σας. Μπορείτε να κατεβέσετε δωρεάν αυτές από το Skip to my Lou για ένα απλό, καθαρό look


ή να χρησιμοποιήσετε αυτές από το Worldlabel αν προτιμάτε ένα πιο ρομαντικό, vintage στυλ.


Οι λίστες με τα πράγματα που έχετε να κάνετε βοηθάνε πολύ αν ξεχνάτε τις μισές δουλειές που πρέπει να κάνετε μέσα στην ήμερα όπως κάνω συνήθως εγώ και ακόμα καλύτερα αν είναι τόσο χαριτωμένες όσο αυτές του A Little Hut

 

ή αυτές της Stephanie Fizer που βρήκα στο Modish 

Μπορείτε επίσης να βάλετε σε τάξη τις συνταγές σας με αυτές τις κάρτες από το Tie that Binds που βρήκα μέσω του What about Orange.  

Ελπίζω να σας άνοιξα λίγο την όρεξη να οργανωθείτε. 


2 σχόλια:

anthivolon είπε...

Η οργάνωση σ΄όλους τους τομείς κάνει πιο εύκολη τη ζωή μας!! Σ΄ευχαριστώ για τη βοήθεια, οι ιδέες σου πολίτιμες, κάποιες απ΄αυτές θα τις πάρω σίγουρα!!

Unknown είπε...

Υπεροχες πληροφορίες
Ενα βραβείο σε περιμένει εδώ http://skeftomaiaraiparho.blogspot.com/2011/01/m.html