16 Ιαν 2012

Καλή χρονιά!

english text

 Γεια σας και ευτυχισμένο 2012!

Ξέρω πως πολλοί από σας (αν έχει μείνει κανένας εδώ γύρω) είχαν χάσει κάθε ελπίδα να με ξαναδούν εδώ, αλλά όπως ξέρετε η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Δεν θα αναλύσω γιατί έμεινα τόσο καιρό μακριά από αυτό το blog ούτε θα δώσω υποσχέσεις για το πόσο θα μείνω, απλώς θέλω να το χαρώ για όσο καιρό κρατήσει.
Όλοι έχουν πια μπουχτήσει μετά κακά νέα που ακούμε συνεχώς, μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει, εδώ στην Ελλάδα. Δεν είναι εύκολο να κρατήσεις το ηθικό σου ακμαίο όταν τα πάντα γύρω δείχνουν να γίνονται μόνο χειρότερα αλλά θα προσπαθήσω να μην πανικοβληθώ μέχρι η καταστροφή να έρθει πραγματικά. Ως τότε θα ελπίζω ότι τελικά δεν θα έρθει και θα προσπαθώ να κρατώ το μυαλό μου απασχολημένο με το να ψάχνω να βρω κομματάκια ομορφιάς γύρω μου. Πάντα το έκανα αλλά τώρα μοιάζει πιο σημαντική δουλειά από ποτέ.

Ας αρχίσουμε λοιπόν με μερικές όμορφες εικόνες.

Ανακάλυψα την Jane Heller στο flickr όταν έψαχνα μία εικόνα για τη σελίδα μου στο Facebook . Πολύ ευγενικά μου επέτρεψε να χρησιμοποιήσω αυτή τη φωτογραφία:




Πολλές πολλές ευχαριστίες στην Jane!  
Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ρίξετε μια ματιά στο flickr της και στο website της. Η δουλειά της Jane Heller's είναι προς πώληση στο etsy

Υ.Γ. Στην τελευταία μου ανάρτηση πολλοί είχαν ρωτήσει από πού είχα αγοράσει τα χαρτιά για να φτιάξω τα πουλάκια. Δεν μπορούσα να βρω το etsy shop όπου τα είχα αγοράσει γιατί τότε είχα ένα πρόβλημα με τον λογαριασμό μου. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ακόμη, τα αγόρασα  εδώ.


2 σχόλια:

ikaxela είπε...

Η αλήθεια είναι ότι έχασα την ελπίδα, όμως σήμερα ξαναμπήκες στα What I like: μου! Καλή συνέχεια! Φιλιά και Καλώς σε βρήκα!

TinaA είπε...

Σ'ευχαριστώ!