5 Νοε 2012

Τα ανθρωπάκια της Cara Carmina

english text 

Το ίντερνετ μας έχει κακομάθει. Έχουμε πρόσβαση, κάθε μέρα, στα πιο όμορφα σπίτια, στις πιο δημιουργικές ιδέες, στις πιο εμπνευμένες χειροποίητες κατασκευές, στις πιο στυλάτες εμφανίσεις. Κι αυτό είναι καλό, γιατί όταν γνωρίζεις το καλύτερο, θέλεις κι εσύ να γίνεις καλύτερος. Όμως μέσα σε αυτόν τον ωκεανό της οπτικής απόλαυσης γίνεται όλο και πιο δύσκολο να εκπλαγείς ευχάριστα.

Ευτυχώς όμως όχι αδύνατον.

Όπως έπεσα τυχαία πάνω στις χειροποίητες κούκλες Cara Carmina , η καρδιά μου χτύπησε δυνατά και τα μάτια μου άνοιξαν όπως όταν απρόσμενα ανακαλύπτεις έναν θησαυρό. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας.
Η Norma Andreou είναι μία εικονογράφος που έγινε κατασκευαστής κούκλας και που χρησιμοποιεί ύφασμα, χαρτί και μία ραπτομηχανή για να δώσει ζωή στους χαρακτήρες της.

 















Οι χάρτινες κούκλες είναι οι αγαπημένες μου. Μου αρέσει πολύ πόσο απλές είναι οι γραμμές τους αλλά και πόσο ζωντανές δείχνουν, σα να σε φωνάζουν να παίξεις μαζί τους.
Εσάς, ποιά σας αρέσει περισσότερο από τις δημουργίες της Cara Carmina;

7 σχόλια:

το χειρότεχνο είπε...

εχεις δικιο ειναι εξαιρετικες!!! εμενα μ αρεσει πολυ η 2 κ η τελευταια φωτο!

blogolicious Editoriolista είπε...

Πόσο δίκιο έχεις!! Είναι όμως αυτή η μαγική στιγμή που βρίσκεις αυτό που σε αντιπροσωπεύει και ξέρεις ότι αυτό είναι το σωστό για σένα! Και θέλεις να γράψεις και άλλα κι άλλα για αυτό! και δεν το χορταίνεις! Καλή εβδομάδα.

panagiota είπε...

Πράγματι είναι καταπληκτικά τα σκίτσα της!
Ξετρελάθηκα!

wild rose είπε...

Υπέροχα σκίτσα!Μαγικά!

___ είπε...

Είναι πράγματι υπέροχες οι χάρτινές της...τί κάνει άραγε για να τις διατηρήσει σε καλή κατάσταση; Είναι τόσο ευπαθές το χαρτί.

Vivika είπε...

Πωπω η τελευταία φώτο είναι κάτι παραπάνω από τέλεια! Όλα δηλαδή είναι πολύ όμορφα και ξεχωριστά, με το σικό τς χαρακτήρα. Μπράβο, μπράβο, πολύ ωραία ανακάλυψη!

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!!