18 Δεκ 2012

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα στιγμής

english text

Σας θυμίζω ότι είναι ακόμα ανοιχτή η συμμετοχή στη κλήρωση για το χριστουγεννιάτικο special gift από το The Little Shop.

Νόμιζα ότι είχα τελειώσει με τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις μέχρι που συνειδητοποίησα ότι οι περισσότερες ήταν συγκεντρωμένες στο μισό καθιστικό, ενώ το άλλο μισό, εκεί που βλέπουμε τηλεόραση ήταν σχεδόν άδειο, εκτός από αυτό που στέκεται σε μία γωνία. Οι τοίχοι είναι εντελώς άδειοι αφού δεν έχω κρεμάσει τίποτα από τότε που μετακομίσαμε κι έτσι αποφάσισα να φτιάξω κάτι γρήγορο και εύκολο για να τους κάνω πιο εορταστικούς.

Λίγος σπάγγος, κόκκινη κορδέλα και μαλλί, λίγο βαμβακερό ύφασμα για έπιπλα, μία παλιά χακί φούστα και μία παλιά πλεκτή καφέ μπλούζα και να η χριστουγεννιάτικη γιρλάντα στιγμής.











5 σχόλια:

Andria είπε...

πόσο μου αρέσουν αυτές οι κατασκευές! Εύκολες, γρήγορες με πράγματα που όλοι έχουμε στο σπίτι! Και τα χρώματα είναι τόσο όμορφα!!! Καλές Γιορτές!!!!

Lyriel Bee είπε...

Κάτι ξέρουμε και δεν πετάμε παλιά ρούχα, ποτέ δε ξέρεις που θα χρησιμεύσουν! Και να ήρθε η ώρα τους και δείχνουν υπέροχα στη νέα τους μορφή :)

Καλή σου μέρα!

Ανώνυμος είπε...

γεια σου Τίνα,

παρακολουθώ το blog σου εδώ και αρκετά χρόνια και είναι το ευχάριστο καθημερινό μου διάλειμμα στη δουλειά! ακόμα και τώρα που μένω πλέον στο παρίσι δεν έχω ξεχάσει τις παλιές μου συνήθειες. θα ήθελα να ομολογήσω οτι οι δημιουργίες σου αλλά και όσα επισημαίνεις στα posts σου, αποτελούν για μένα πηγή έμπνευσης, ωστε να βλέπω τον κόσμο μέσα από μια πιο αισιόδοξη ματιά!
όλα αυτά θα έπρεπε να τα είχα πει νωρίτερα, αλλά βρήκα την αφορμή μέσω του σημερινού σου άρθρου. θα ήθελα να σου δείξω κι εγώ τη δική μου χριστουγεννιάτικη γιρλάντα - αυτοσχέδια δημιουργία, καθώς διακατέχομαι από τη μανία να αξιοποιώ το κάθετι. αν σε ενδιαφέρει μπορείς να τη δεις στο blog μου, όπου παραθέτω στιγμές και εντυπώσεις της καινούριας μου ζωής.

το link είναι αυτό: http://lesjoursetlesriens.wordpress.com/2012/12/09/%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82/

κλείνοντας εύχομαι να συνεχίσεις για πολύ ακόμα με την ίδια όρεξη να πλημμυρίζεις την καθημερινότητα μας με όμορφες εικόνες!

Αθηνά

Joan είπε...

πολυ ομορφο!!
μαρεσει ολος ο χωρος οπως τον εχεις διακοσμησει!

Plyto είπε...

Πολυ γλυκουλα η γιρλαντα σου, καθως και ολα τα πραγματα που φτιαχνεις.Καθε φορα που μπαινω στο blog σου ειναι για μενα μια ευχαριστη εκπληξη!!!!!!!!!! Περιμενω πως και πως τις καινουργιες σου ιδεες